Female Sloww

Leer meebewegen op jouw natuurlijk ritme als vrouw

WhatsApp Image 2023-04-30 at 20.14.58 (3)
Female Sloww vrouwenwiel

Ik heb het vaak over de Wet van Ritme, een universele wet die ons leert dat niets in het leven statisch is. Alles is voortdurend in beweging volgens bepaalde patronen, ritmes en cycli. Denk maar aan de seizoenen, de maanfases en de getijden tot aan de levenscycli van mensen.
En daar hoort dus ook de hele overgangsfase bij. 

Als je meebeweegt op het ritme van de natuur, je keuzes en je activiteiten er op gaat afstemmen, zal je veel makkelijker in harmonie leven met je eigen vrouwelijke authenticiteit en met je levensfase als vrouw in de tweede helft van je leven, of zoals ik het liever zeg: de Tweede Lente. 

Ik ontwikkelde een eigen vrouwelijk levenswiel, het Female Sloww-vrouwenwiel, met invloeden van het Keltisch jaarwiel, de maanfases en de 5-elementenleer uit de Chinese Geneeskunde

Meebewegen met jouw ritme als vrouw zal je doen bloeien en groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Een beetje van bloeden naar bloeien, zeg ik al eens lachend.
Het hoeft allemaal niet zo serieus te zijn hé. 

Female Sloww Workshop

Je leert meer over mijn Female Sloww-vrouwenwiel en hoe je dit kan toepassen in jouw overgangsfase.

We verdiepen ons in een thema gelinkt aan de overgang en daarna volgt er en zachte, vrouwelijke yin en/of restoratieve yoga met aromatherapie, soundhealing en relaxatie. 

Female Sloww Gids

Je hebt wel nog even geduld nodig. Ik werk momenteel aan een gids over de Wet van Ritme en de overgang. (suggesties voor een naam zijn altijd welkom).
Je kan hieronder al laten weten of je interesse hebt.