ALGEMENE VOORWAARDEN

Holistische praktijk Sloww en meno-mentering

Je kan een afspraak maken via e-mail, whatsapp, messenger of telefonisch. Dit is een geldige afspraak die gerespecteerd wordt. 

In onderlinge overeenkomst kan je altijd op voorhand betalen via mijn rekeningnummer BE65 0004 4017 6296. Zo hoef je geen geld mee te brengen en kan je ten volle genieten van de behandeling.

Je kan ook via de bankapp of cash deze behandeling ter plaatse betalen. De prijzen van de holistische ontspanningen vind je op de website. De prijzen van de meno-mentoring worden op voorhand meegedeeld na een eerste telefonische afspraak. 

 

Afspraken annuleren kan kosteloos tot 24u voor de afspraak door mij te mailen en een nieuwe afspraak vast te leggen. Heb je de afspraak al op voorhand betaald, dan gebruik ik dit bedrag voor een volgende afspraak. Heb je nog niet betaald maar annuleer je de dag zelf (of minder dan 24u), wordt er 50% extra aangerekend bij een volgende afspraak. 

 

Wegens ziekte of overmacht kan het zijn dat ik zelf een afspraak moet annuleren. Je wordt dan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

 

Wie op een afspraak niet komt opdagen zonder annuleren of verwittigen krijgt één kans om opnieuw een afspraak vast te leggen. Deze plan je zelf in door mij te mailen. Kom je terug niet opdagen, dan krijg je geen nieuwe afspraak meer. Heb je deze afspraak op voorhand betaald, dan krijg je hiervoor geen geld terug. 

Zowel mijn tijd als de jouwe zijn belangrijk. Hou daar dus rekening mee. 

 

Wie meer dan 15 minuten te laat aankomt op de afspraak kan omwille van tijdsgebrek geen volledige sessie meer krijgen. Bijgevolg zal de geboekte behandeling ingekort worden en zal je niet ten volle kunnen genieten.

Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent a.u.b.

 

Yoga

Je kan een afspraak maken via e-mail, whatsapp, messenger of telefonisch als je een proefles wilt volgen. Voor een proefles betaal je €10.  

De yinyogalessen bestaan uit reeksen van 4 lessen (€60) en worden gestort voor de aanvang van de reeks op mijn rekeningnummer BE65 0004 4017 6296. Zo hoef je geen geld mee te brengen naar de les. 

De data van de yogalessen vind je op de website.

 

Het maken van een afspraak betekent automatisch dat je je akkoord verklaart met deze algemene voorwaarden.